21 april, 2019

Grafisk Design


Chrisdesign Sign builder setx300Har du behov for et fullstendig grafisk uttrykk for alt fra hjemmeside til trykksaker? Fordelen med et enhetlig grafisk uttrykk er at det gjør det lettere for dine kunder og ditt publikum og gjenkjenne ulik type informasjon fra deg. Det grafiske uttrykket er et effektivt verktøy for å formidle din virksomhet og profil.

I samarbeid med grafisk designer Catherine Haanes kan jeg tilby en fullstendig grafisk profil på hjemmesiden, logo, annonser, brevpapir, kataloger ol. Catherine har mange års erfaring med oppdrag fra bl a en rekke norske forlag, NRK, Høstutstillingen med mer. Hun har arbeidet med alt fra bokdesign til plakater, cd-covers, reklamemateriell og firmaprofilering.

Ta kontakt for mer informasjon

Mobil - Nettbrett - PC

Dine besøkere forventer at nettsiden ser bra ut på alle enheter. I steden for å utvikle to nettsider som må oppdaters, så bruker jeg responsiv design. Da tilpasser seg nettsiden automatisk forskjellige skjermstørrelser. Det er også vanlig at man har noen innhold som ikke vises på mobil og nettbrett.