21 april, 2019

Om Joomla!

Med publiseringsvektøyet Joomla! får du en brukervennlig og funksjonsrik hjemmeside. Da Joomla! leveres med mange nyttige, innebygde funksjoner, så er det mulig å få en modern løsning til et bra pris.

joomla17 default260Joomla gjør det enkelt for deg å administrere nettsidene dine selv. Publiser og oppdater tekst, bilder, video, lyd og annet innhold på en enkel måte. Joomla gir deg også ubegrensede muligheter til utvidelse av innhold og funksjonalitet.

All styring av nettstedet gjøres via din nettleser og krever ingen installasjon av programvare på din PC.

Joomla har åpen kildekode og er fri programvare utgitt under lisensen GNU General Public Licens. Det gjør at du som kunde verken må betale lisensavgift, eller er låst til en bestemt leverandør.

Med Joomla! bygges alt fra enkle hjemmesider til avanserte portaler tilrettelagt for større virksomheter og organisasjoner.

IKEA, Pizza Hut, Jaguar, FN, eBay og et antall norske kommuner bruker Joomla!. Vil du se fler eksempler så besøk Joomlas portfolio for foretak og JoomlaGov Site for myndigheter.


Noen linker:
Joomla!
Foreningen Joomla! i Norge
Om Joomla!
Joomlas norske forum


mange nyttige, innebygde funksjoner.

Mobil - Nettbrett - PC

Dine besøkere forventer at nettsiden ser bra ut på alle enheter. I steden for å utvikle to nettsider som må oppdaters, så bruker jeg responsiv design. Da tilpasser seg nettsiden automatisk forskjellige skjermstørrelser. Det er også vanlig at man har noen innhold som ikke vises på mobil og nettbrett.