21 april, 2019

Nettsider

Brukervennlige nettsider for firmaer, organisasjoner og privatpersoner.
 
All styring av nettstedet gjøres via din nettleser. Det kreves ingen installasjon av programvare på din PC.
 
Fra idè til ferdig produkt, med god og ryddig oppfølging i etterkant.

Med lang erfaring av webbutvikling, vet jeg hva som kreves for å få på plass en modern løsning som oppfyller alle krav. Det er alt fra visning på mobil, til lover om Universell Utforming og "cookieparagrafen".

 

Responsiv design

Dine besøkere forventer at nettsiden ser bra ut på mobil og nettbrett. I steden for å utvikle to nettsider som må oppdaters, så bruker jeg responsiv design. Da tilpasser seg nettsiden automatisk forskjellige skjermstørrelser. Det er også vanlig at man har noen innhold som ikke vises på mobil og nettbrett.

Fra den 21. april 2015, endrer Google rangeringen av søkeresultater på mobile enheter. Det betyr at hvis ikke din nettside er tilpasset for visning på mobil og nettbrett, så faller den i rangeringen.
Test om din nettsider er mobilvennlig: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

 

SEO - Søkemotoroptimalisering

Mine nettsider innholder mange funksjoner for bedre plassering på Google å andre søkemotorer. Med hjelp av metainformasjon, øker sjanserne for god rangering og visning i søkeresultat.
Responsiv design er også viktig for plassering i søk. Fra den 21. april 2015, endrer Google rangeringen av søkeresultater på mobile enheter. Det betyr at hvis ikke din nettside er tilpasset for visning på mobil og nettbrett, så faller den i rangeringen.
Test om din nettside er tilpasset for Google: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

 

Universell Utforming

Fra 1. juli 2014 skal alle nye IKT løsninger rettet mot allmennheten være universelt utformet. Det betyr at nettsider, selvbetjeningsautomater og nettbutikker skal kunne brukes av alle. Allerede eksisterende løsninger skal være universelt utformet senest 1. januar 2021.

Jeg legger opp nettsiden for Universell Utforming, og gir råd og veileding rundt dette.

Les mer på DIFI: http://uu.difi.no/veiledning/nettsider/krav-til-nettlosninger/krav-wcag

 

Jeg leverer ferdige nettsider, helt uten videre månedskostnader.

Ikke noen skjulte abonnement, lisenser eller faste avgifter!
 
 
 

har levert mange små og mellomstore webløsninger

Mobil - Nettbrett - PC

Dine besøkere forventer at nettsiden ser bra ut på alle enheter. I steden for å utvikle to nettsider som må oppdaters, så bruker jeg responsiv design. Da tilpasser seg nettsiden automatisk forskjellige skjermstørrelser. Det er også vanlig at man har noen innhold som ikke vises på mobil og nettbrett.